Kenyeret tördelve cserépedénybe tesszük, majd ráöntjük a 6 liter forrásban levő vizet, majd állni hagyjuk fél napig. Kevés vízzel az élesztőt, lisztet és
Halat meglocsoljuk citromlével, sózzuk, borsozzuk, és 30 percig állni hagyjuk. Vajban megpároljuk a hagymát, és a morzsát hozzáadva pár percig együtt pirítjuk
A vegyes zöldséget a hagymával, fokhagymával, fűszerekkel, paradicsompürével és a hússal együtt főzni kezdjük. A gombát felszeleteljük, a burgonyát felkock
A babot egy éjszakára beáztatjuk. A húst olajon megsütjük. A babot megfőzzük. A szalonnát felkockázzuk, majd zsírját kisütjük. A hagymát felaprítjuk, olaj
Halat meglocsoljuk citromlével. Felkarikázzuk a paradicsomot, hagymát, zöldséget, és 1 l forrásban lévő vízbe dobjuk, hozzáadva a babérlevelet, sót és 30 g
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom