Mézet a fűszerekkel és a szódabikarbónával felmelegítjük, majd hűlni hagyjuk.
Vajat a tojássárgákkal kikeverjük, hozzáadjuk a lehűlt mézet, sütőporral elkevert lisztet,
Felkockázott szalonnát kisütjük, zsírjában megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát, paradicsomot, felengedjük a húslevessel és felfőzzük. Beletesszük a
A húst roston megsütjük. A hagymát felaprítjuk, és olajon megpirítjuk. A padlizsánt meghámozzuk, felkockázzuk, majd a hagymához keverjük. Megsózzuk, borsozzuk, belekeverj
Összevágott zöldséget fél liter vízben felfőzzük, belevágjuk a hagymát, fűszerezzük, beletesszük a citromszeleteket, és egy cseréptálba öntjük. Besózott, borssal meghinte
A zsemlét beáztatjuk majd a hússal együtt ledaráljuk és megfűszerezzük. Ezután összegyúrjuk egy tojással. A masszát 4-6 részre felosztva megtöltjük.
Töltelék: 1 keményto
Vajat a liszttel elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojásokat, cukrot, sót, és összegyúrjuk. Hagyjuk egy kicsit pihentetni.
A krémsajtot kikeverjük a tojások sárgájával, fűszer
Hagymát felcsíkozzuk, káposztát apróra, uborkát, céklát, burgonyát kockára vágjuk. Hozzáadjuk a főtt babot, összekeverjük, és kanalanként keverjük hozzá az olajat. Kicsit
Spenótot megfőzzük, levét leöntjük, majd áttörjük. Sonkát az összevágott hagymával, zöldséggel a vajban megpároljuk, megszórjuk liszttel, fűszerezzük, ráöntjük a spenót l
Ugrás a lap tetejére >>