Egy fej hagymával megdaráljuk a húst, f?szerezzük, majd kolbászkákat formálunk bel?le, és olajban kisütjük. Hagymát vajban megpároljuk, a darabokra vágott gombát pedig só
Cukros tejben felfuttatjuk az éleszt?t, majd annyi vizet adunk hozzá, hogy puha kovászt kapjunk, és kétszeresére kelesztjük. Tojások sárgáját habosra keverjük a vajjal, t
A húst 1,5 liter vízben feltesszük f?ni. A felaprított zöldségeket kevés zsírban húslével pároljuk 20-25 percig, majd belekeverjük az ecetet és a paradicsompürét. Ha a zö
Borjúlábat f?szerekkel ízesített vízben 1 órán át f?zzük, majd a húst lefejtjük a csontot. Szalonnát felkockázzuk, kiolvasztjuk, t?zálló tálba tesszük, rárakjuk a húst, r
Céklát hámozatlanul tesszük a levesbe. Többi céklát, zöldséget és a hagymát megtisztítjuk, összevágjuk, megpároljuk vajban, hozzáadjuk a paradicsomot, fokhagymát, felöntj
A céklát és az almát megpucoljuk és darabokra vágjuk.
A finomra vágott hagymát az olívaolajon üvegesre pároljuk, majd hozzákeverjük a felvágott fokhagymát, a céklát, az
A felszeletelt céklát megsózzuk és meglocsoljuk a citrom levével. Ezután vajban és kevés vízzel 20 percig pároljuk. Ezután a sárgarépával pároljuk tovább, majd beletesszü
Reszelt citromhéjjal, sóval és a cukor felével felforraljuk a tejet, beleöntjük a darát, és 10 percig f?zzük. Ha félig kih?lt, belekeverjük a tojássárgáját, és a habbá ve
Ugrás a lap tetejére >>