Apróra vágott retket összekeverjük a hagymával, melynek a szárát is felhasználjuk finommetéltre vágva, majd hozzáadjuk a feldarabolt tojást, és elvegyítjük a tejföllel és
Éleszt?t cukros tejben felfuttatjuk. Vajat habosra keverjük a maradék cukorral, tojássárgákkal, és a rummal. Hozzáadjuk a lisztet, éleszt?t, és a maradék langyos tejet. Ö
Az almák magházát kiszedjük, közepüket kivájjuk, majd felkockázzuk, és rálocsoljuk a citromlevet.
A sajtot felkockázzuk, a salátát feldaraboljuk, a metél?hagymát felkar
A húst feldaraboljuk és megf?szerezzük, aprított vöröshagymát adunk hozzá és 2 kanál gyenge ecetet öntünk rá. Petrezselymet adunk hozzá és 2-3 órára h?vös helyre téve bef
A birkahúst megtisztítjuk, felkockázzuk, sóval, borssal ízesítjük, olajjal meglocsoljuk, majd állni hagyjuk. Kb. fél óra elteltével nyársra t?zzük, és megsütjük. Eközben
Megpároljuk zsírban a karikára vágott hagymát, hozzáadjuk a kicsavart káposztát, 5 percig együtt pároljuk, ráöntjük egy pohár vizet és a bort, és 30 percig f?zzük. F?szer
Húsból és zöldségb?l húslevest f?zünk. Finomra gyalult fejes káposztát, a karikára vágott hagymát vajban megpároljuk, hozzáadjuk a paradicsompürét, felöntjük húslevessel,
A marhahúst, egy hagymát, fokhagymát, a répaféléket vízbe tesszük, és megf?zzük húslevesnek. Eközben a savanyú káposztát is feltesszük f?ni a f?z?vajjal, vízzel. A levest
Ugrás a lap tetejére >>