A hagymát felaprítjuk, a húst felkockázzuk, majd együtt megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a tárkonyt és felengedjük a borral. A gombát felkockázzuk,
Lisztet a tojásokkal, kevés sóval kemény, de nyújtható tésztává gyúrjuk. Pihentetjük, majd vékonyra nyújtjuk, és szalagokra vágjuk. Olajban kisütjük. Mé
Tejfölt elkeverjük a liszttel, majd tűzre téve habverővel addig keverjük, míg sűrűsödni nem kezd. Ezután félig kihűtjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját,
Keményre vert tejszínt összekeverjük a mustárral, pár csepp citromlével, és ízesítjük borssal, sóval.
Hagymát és az uborkát megreszeljük, hozzáadjuk a finomra vágott snidlinget, kaprot, 3 citrom levét, bort, majd ezt követően pár órára a a hűtőbe tesszük. R
A halat megfőzzük. A hagymát felaprítjuk, majd a Rama margarinon megpirítjuk. A zöldségeket felcsíkozzuk, majd a hagymára tesszük. Sózzuk, borsozzuk, és belet
Túrót villával áttörjük, majd az összes hozzávalóval összekeverjük, és ízlés szerint ízesítjük.
Tyúkot hosszában kettévágjuk, fűszerezzük, és egy nagy lábasban, forró olajban mindkét oldalát átsütjük, hozzáadjuk az összevágott hagymát, fokhagymát,
Ugrás a lap tetejére >>