A babot beáztatjuk. A szalonnát és a hagymát felaprítjuk, és zsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, a burgonya kivételével, és a f?szereket, majd vizet öntünk
Kockára vágott burgonyát sós vízben megf?zzük. Ha megf?tt, lesz?rjük, és a vizét félretesszük. Áttörjük a burgonyát, hozzákeverjük a lisztet. Vajba mártott ev?kanállal ga
A patisszon tetejét levágjuk, és kiszedjük a belsejét.
A sonkát és tojást ledaráljuk, majd a vajjal és reszelt tormával összekeverjük. Megf?szerezzük, majd a patisszonba
Cukros tejben felfuttatjuk az éleszt?t, hozzáadunk 2 ek. lisztet, kétszeresére kelesztjük. Hozzátesszük a többi lisztet, olajat, tejet, sót, borsot, és addig verjük, míg
Sört cukorral felf?zzük. Tejföllel elkeverjük a tojássárgákkal és 3 kanál meleg sörrel. Levesbe öntjük, borssal, sóval, fahéjjal ízesítjük.
Csirkét hosszában kettévágjuk, bels? oldalát húsver?vel ellapítjuk. F?szerezzük. Lapos serpeny?ben felmelegítjük a vajat, el?ször a csirke b?rös felét sütjük át úgy, hogy
F?tt burgonyát áttörjük, összekeverjük az áttört túróval és a többi hozzávalóval. Ujjnyi vastagra nyújtjuk, fánkszaggatóval kiszúrjuk, és vajban megsütjük. Tetejét meghin
2 liter vízzel, marhahúsból, zöldség felével, és a f?szerekkel húslevest készítünk. Megpároljuk vajban a karikára vágott hagymát és a maradék zöldségeket, felengedjük hús
Ugrás a lap tetejére >>