A húst kockázzuk fel, és főzzük puhára a káposztalében. Egy kanál zsírból és lisztből készítsünk rántást, adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymá
A hagymát felaprítjuk, a többi zöldséget felkarikázzuk, majd együtt megpirítjuk őket. A májat, tüdőt és lépet ledaráljuk, a zöldségekhez keverjük, liszt
Egy lábasba tegyük a paradicsomot és egy konzervdoboznyi hideg vizet öntsünk hozzá. Sózzuk- borsozzuk és forraljuk fel. Ha felforrt vegyük vissza alacsonyra a h
Hámozzuk meg a tököt, magozzuk ki, vágjuk ki a rostokat és szeleteljük fel. Hintsük meg sóval és borssal. Locsoljuk rá a tejszínt, valamint a tejet és fűszer
Egy tálban összegyúrjuk a Castelmagnot, a tojást, a liszteket, a borsot, a vajat és a kakukkfüvet. Az egészet kinyújtjuk, majd egy elkészített tepsiben készre
A tököt süssük meg, majd szitán törjük át, keverjük el a vajjal, és pár percig pároljuk. Engedjük fel 1 1/4 liter vízzel, keverjük simára, adjuk hozzá az
A csicseriborsót 7 órán keresztül vízben ásztatjuk, majd megmossuk. 2 liter vízben felrakjuk a csirkeaprólékokat főzni, addig amíg fel nem forr. A tetején kel
A lencsét előző este beáztatjuk, másnap enyhén sós vízben, egy kevés olajjal, a babérlevéllel és a finomra vágott hagymával feltesszük főni. Amikor a lenc
Ugrás a lap tetejére >>