A felforrósított vajra szórjuk a lisztet, majd a rántásra öntjük a levest, és forrástól számított 5 percig főzzük. Ekkor belekeverjük a felkockázott sajto
A répát, karalábét és póréhagymát vékonyra gyalulni. A felolvasztott Rama margarin és olivaolaj keverékén, nagyon alacsony hőmérsékleten megpárolni, picit
A gombát vízbe áztatjuk, leszűrjük, és felaprítjuk. A hagymát felaprítjuk, majd forró olajon megfonnyasztjuk. Ráhintjük a paprikát, pár percig kevergetjük,
A felkarikázott hagymát vajon megfuttatjuk, majd felöntjük vízzel, és negyed órán keresztül főzzük. Ízlés szerint adhatunk hozzá egy húsleveskockát is. Ez
A vajon a liszttel rántást készítünk. Hozzáöntjük a vizet, beletesszük a húsleveskockát, a paradicsomot és a paprikát. Sózzuk, borsozzuk, majd lefedjük, é
A sárgabarackot megmossuk, meghámozzuk, felaprítjuk, és leöntjük citromlével. A fél dinnyéket félbevágjuk, kikaparjuk a magját, és karalábévájóval 10-10-
A zöldségekkel együtt a csontot 1,5 liter sós vízben 2 órán átfőzzük. Külön edényben megfőzzük a sárgaborsót, és a levesbe öntjük. Rántást készít
A dinnye héját levágjuk, magjait kanállal kikaparjuk, húsát kis kockákra vágjuk. 1/3 részét félretesszük, a többit a borral, mandulával, olajjal, fokhagymá
Ugrás a lap tetejére >>