» 4 tucat csiga » 2 csokor petrezseélyem » 10 gerezd fokhagyma » 3 mogyoróhagyma » 250 g vaj » só és bors » 1 ek. zsemlemorzsa
A megmosott és lecsöpögtetett csigák belsejét pároljuk meg sós vízben, majd rakjuk vissza a házukba.
A felaprított petrezselymet dolgozzuk össze a zúzott fokhagymával, az összevágott hagymával, a zsemlemorzsával és a vajjal. Ízesítsük sóval és borssal. Ezt a keveréket kanalazzuk a csigákba és el?melegített süt?ben 20 perc alatt megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom