Hideg vízben feltesszük főni a feldarabolt varjút. Hozzáadjuk a zöldségeket és sózzuk. Ha megfőtt, belefőzzük a tésztát és tálaljuk.
A hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az almát, az ecetet, a káposztát, a cukrot, a borókabogyót és fűszereket. Felöntjük az alaplével, majd forr
A lencsét puhára főzzük, közben a hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gyömbért, a fahéjat, a kurkumát és a harissát. Beletöltjük az alaplev
Csöpögtesd le a karóbabot és a csicseriborsót. Tedd lábasba és önts rá annyi vizet, hogy ellepje. Majd 15 percig forrald. Ezt követően fedd le, és lassú tűz
Tedd egy lábasba a lecsepegtetett karóbabot, és a csicserit, önts rá annyi vizet, hogy ellepje, és forrald 15 percig. Majd lassú tűzön, fedő alatt főzd még 30
A babot és a borsót egy éjszakára beáztatjuk. A ghít felhevítjük a wokban, majd a felaprított hagymát és fokhagymát megpirítjuk benne. Rátesszük a babot, b
A nyelvet felkockázzuk, majd egy lábosba tesszük, felöntjük két liter vízzel, és főzni kezdjük. Amikor félig megpuhult, beletesszük a beáztatott babot és a
Levest készítünk csontból és zöldségekből, só és bors hozzáadásával. Az összevágott hagymát megdinszteljük belerakjuk a velőt, sózzuk, borsozzuk, páro
Ugrás a lap tetejére >>