A zöldhagymát jól átmossuk, és lerázzuk róla a vizet, és a zöldjével együtt feldaraboljuk. A burgonyát hámozás után felkockázzuk. A vajat felolvasszuk, é
A sárgarépát, a petrezselyemgyökeret, karalábét, zellert, gombát tormareszelőn finomra reszeljük és olajban, magas lángon aranysárgára pirítjuk. Az olajat l
Darakocka készítése: a vizet felforraljuk, sózzuk, majd folytonos keverés mellett hozzáadjuk a tönköly- vagy búzadarát. Kevergetve 10 percig főzzük, végül b
A burgonyát és a zöldségeket megtisztítjuk, felkockázzuk, a vöröshagymát megpucoljuk és felaprózzuk, majd az egészet olajon, fedő alatt megpároljuk. Ezután
A hagymát és a fokhagymát pároljuk puhára az olajon 3 perc alatt. Adjuk hozzá a sárgarépát, a zellert, a burgonyát, az édesburgonyát, a lencsét, majd öntsü
Főzzük meg a vízben a felkockázott fehérrépát, a sárgarépát, a felkarikázott póréhagymát, a lencsét, és a konzerv paradicsomot. Adjuk hozzá a leveskocká
A hagymát és a fokhagymát pároljuk puhára az olajon 3 percig. Öntsük hozzá az alaplét, az összevágott paradicsomot, a sűrített paradicsomot, a cukkinit, a s
A zöldséget lereszeljük, a petrezselyem- és a zellerzöldet felaprítjuk. A zellert a lereszelt zöldséggel vajon aranysárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a petrezsel
Ugrás a lap tetejére >>