A tisztára mosott zeller zöldjét, a fokhagymát, és a hagymát krémesre felturmixoljuk. Megcsináljuk a rántást az olajjal és a liszttel. Feltesszük a tűzhelyre
A zellert hámozzuk meg, vágjuk össze, majd tegyük fazékba, öntsük fel 4 dl vízzel, és főzzük puhára. Szűrjük le, majd törjük át szitán. A levét tegyük
A zellert tisztítsuk meg, vágjuk kockára, majd 1 ek. zsírban, és egy kevés vízben pároljuk puhára. Öntsük fel vízzel, tegyük bele az ételízesítőt, és fo
A zöldborsót főzzük meg a csontlében, vagy az ételízesítővel elkevert vízben. Ízesítsük egy kevés cukorral és sóval. A zsírból és 5 dkg lisztből kész
A krumplit az alaplében megfőzzük, majd hozzáadjuk a spenótot, az újhagymát, a sóskát és a rukkolát. 2-3 percig főzzük, majd leturmixoljuk. Ezután felöntj
A krumplit az alaplében megfőzzük, majd hozzáadjuk a spenótot, az újhagymát, a sóskát és a rukkolát. 2-3 percig főzzük, majd leturmixoljuk. Ezután felöntj
A krumplit az alaplében megfőzzük, majd hozzáadjuk a spenótot, az újlilahagymát, a sóskát és a rukkolát. 2-3 percig főzzük, majd leturmixoljuk. Ezután felö
A krumplit az alaplében megfőzzük, majd hozzáadjuk a spenótot, az újhagymát, a sóskát, a zsázsát és a rukkolát. 2-3 percig főzzük, majd leturmixoljuk. Ezut
Ugrás a lap tetejére >>