Sós vízben a csontokat 5 dkg sárgarépával, 3 dkg petrezselyemgyökérrel 2 órán át főzzük. 5 dkg petrezselyemgyökeret, 15 dkg sárgarépát, gombát, zellert v
Külön-külön megfőzzük a babot, az articsókát és a zöldborsót. A zöldborsó főzőlevét (1litert) félreteszünk. Egy lábosban olajon megpirítjuk a hagymát
A csontokat tegyük fel 1,5 liter vízben főni, egy-egy szál zöldséggel. Főzzük 1,5-2 órát. A többi zöldséget és a gombát tisztítsuk meg, vágjuk fel. A lev
Vágjuk fel a padlizsánt. Kockázzuk fel a paradicsomot és a krimplit. Szeleteljük a répát kb. 2 cm-es csíkokra, póréhagymát pedig karikára.
Öntsük a cannell
A hagymákat a vajon megfonnyasztjuk, majd megpirítjuk rajta a lisztet, és felöntjük az alaplével. Hozzáadjuk a gombát, majd forrástól számított kb. negyed ór
A hagymákat a vajon megfonnyasztjuk, majd megpirítjuk rajta a lisztet, és felöntjük az alaplével. Hozzáadjuk a gombát, majd forrástól számított kb. negyed ór
A zellert megpucoljuk és kockára vágjuk, a poréhagyma egyik felét elrakjuk, a többit pedig felszeleteljük.
A finomra vágott hagymát üvegesre pároljuk az olív
A vajon pároljuk üvegesre az összevágott vörös- és póréhagymát. Ezután adjunk hozzá másfél liter vizet, valamint a megtisztított zöldbabot és ha felfőtt
Ugrás a lap tetejére >>