» 1/2 bögre éjszakára beáztatott karóbab » 1/2 bögre éjszakára beáztatott csicseriborsó » 3 ev?kanál olívaolaj » 1 közepes fej vöröshagyma » 1 gerezd fokhagyma » 1 póréhagyma » 1 1/2 liter zöldséglevesalap » 2 szál kockára vágott zeller » 1 kockára vágott sárgarépa » 2 aprított kakukkf?ágacska » 1 db reszelt kisméret? ánizskapor » 2 reszelt cukkini » 90 g lóbab » 3 közepes szem meghámozott, kimagozott » és feldarabolt paradicsom » só » frissen ?rölt fekete bors
Csöpögtesd le a karóbabot és a csicseriborsót. Tedd lábasba és önts rá annyi vizet, hogy ellepje. Majd 15 percig forrald. Ezt követ?en fedd le, és lassú t?zön 30 percig f?zd, és sz?rd le.
Forrósíts fel olajat egy lábasban, tedd bele a kockára vágott vöröshagymát, préselt fokhagymát, és a póréhagymát. Kevergesd addig ?ket, amíg meg nem puhulnak. Öntsd a lábasba a leves alapot, tedd hozzá a karóbabot, és a csicseriborsót. Lassú t?zön lefedve 45 percig f?zd. Ezt követ?en add még hozzá a maradék hozzávalókat, és 15 percig f?zd.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom