A zöldbabot tegyük fel főni 1,5 liter vízben, keverjük bele éz ételízesítőt, majd főzzük puhára. A zsírból, és 5 dkg lisztből készítsünk rántást, ad
A hagymákat az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és felöntjük az alaplével. Így forrástól számított 10 percig főzzük, ekkor beletesszük
A borsót botmixerrel jól összedolgozzuk.
A felhevített vajon megfuttatjuk a lisztet, majd hozzá dolgozzuk a tejet és a tejszínt. Addig pároljuk, amíg homogén m
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a borsót és az alaplevet. Felforraljuk, leturmixoljuk, majd belekeverjük a tejszínt, sózzuk, borsozzuk. Eközbe
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a borsót és az alaplevet. Felforraljuk, leturmixoljuk, majd belekeverjük a tejszínt, sózzuk, borsozzuk. Eközbe
A borsót szórd a felolvasztott vajra, és párold meg. Ha már majdnem puha, hintsd meg petrezselyemmel, liszttel, és miután a liszt megszínesedett csorgasd rá a te
Vágjuk apróra a hagymákat. Egy serpenyőben hevítsük fel a vajat, majd tegyük bele a hagyma kockákat, a zöldborsót, és a cukrot. Pároljuk lefedve 15 percig. K
A burgonyát megtisztítjuk, majd egy durva reszelő segítségével lereszeljük. A vöröshagymát meghámozzuk, felaprózzuk, majd olajban megpirítjuk, és hozzáadju
Ugrás a lap tetejére >>