A másfél liter vízben főzzük meg az apróra vágott vöröshagymát, a felszeletelt szárzellert, az apróra vágott fokhagymát, a felszeletelt sárgarépát, és a
A hagymát vágjuk apróra, és egy kevés olajon pároljuk üvegesre. A spárgafejeket törjük le, a szárakat pedig vágjuk 3 cm-es darabokra, majd adjuk a hagymához.
A fokhagymát megpucoljuk. A kenyeret darabokra törjük és cserépedénybe tesszük, és felengedjük forró vízzel, hogy ellepje, majd tűzre tesszük. Forró vajon m
Levest készítünk csontból, sárgarépa, petrezselyemgyökér, só, bors hozzáadásával. Felszeleteljük a zellert, a zeller zöldjét vajban pároljuk. A zellerre r
A krumplit, a zellert és a vöröshagymát megmossuk, meghámozzuk, feldaraboljuk, majd a húsleveskockával együtt egy lábosba tesszük, felöntjük kb. nyolc dl. ví
A lisztet olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a pirospaprikát és a levest. A felkarikázott hagymát a levesbe szórjuk, majd a tojásb
A zellert meghámozzuk és darabokra vágjuk.
A húslevest felforraljuk és hozzáadjuk a feldarabolt hagymát, a zúzott fokhagymát, valamint a zellert. Egy fél órá
A megtisztított zellert felszeleteljük és vajban félig puhára pároljuk, majd lisztet és csontlevet adunk hozzá. Sóval és cukorral ízesítve puhára főzzük, m
Ugrás a lap tetejére >>