A tojás sárgákat, olajat, ecetet, petrezselymet, fűszereket jól összekeverjük, és a saláta levelekre öntjük.
Először készítsünk egy fehérmártást. Alaposan dolgozzuk össze a vizet, a lisztet és a kifacsart citromokat. Ebben pároljuk puhára 50 percen keresztül a megpucolt feketegy
A borsót folyó víz alatt öblítsük át, csöpögtessük le, majd sós vízben pároljuk puhára. Szűrjük le és botmixerrel keverjük simára. Közben ízlés szerint sóval és borssal f
Pucoljuk meg, karikázzuk fel és pároljuk 3 percig sós vízben a répát.
A felszeletelt hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd dolgozzuk hozzá a répát és öntsük bele a viz
Pucoljuk meg a répákat és a cukkinivel együtt kockázzuk fel, majd egy edényben dolgozzuk össze a vízzel, a vajjal és a porcukorral. Kezdjük el hevíteni és ha felfőtt 20 p
A répát meghámozzuk, majd nagyon vékonyan felszeleteljük. A hagymát és fokhagymát apró kockákra vágjuk, majd a répával együtt olajon megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd
A parajt megmossuk, leszűrjük, a nagyobb leveleket összetépkedjük. Párolóedénybe vizet teszünk, beletesszük a zellert, a kakukkfüvet, a sót, és gőzben 2 percig pároljuk.
Az összepréselt fokhagymát olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vízitormát, a mirint és a tamarinszószt. Sózzuk, a szerecsendióval ízesítjük, majd néhány perc elteltéve
Ugrás a lap tetejére >>