Zöldségeket enyhén sós vízben majdnem puhára főzzük, majd leszűrjük. Besamelt készítünk, fele tej, fele tejszínből, és ha langyosra hűlt, belekeverjük a
A hagymákat pucoljuk meg, és vágjuk félbe. Tegyük a grillsütő cseppfogó tálcájára, majd kenjük meg őket olajjal, és süssük világosbarnára. A reszelt saj
forraljunk fel 8-10 liter sós vizet egy fazékban. Vágjuk vissza az articsókák szárát 2,5 cm-re. Szedjük le a külső leveleket, fordítsuk oldalra, és a száron
A sárgarépát megtisztítjuk, és 4-6 perc alatt előfőzzük. Folyó víz alatt 10 másodpercig öblítsük le. Készítsük el a grillsütőben a parazsat. A vajat, a
A sütőtökszeleteket pucoljuk meg, szedjük ki a magját, mossuk meg és csöpögtessük le. Villával mindkét oldalát szúrjuk be, majd végezzük el a fűszerezést
A cukkinit és a padlizsánt karikázzuk fel, a paradicsomot pedig vágjuk cikkelyekre. A paprikát szeljük két részre és magozzuk ki. A hagymát tisztítsuk meg és
Készítsük el a faszenet a grillsütőben. Lábosban forraljuk fel az ecetet, majd vegyük kisebbre a lángot és forraljuk 10 percig. Sűrítsük be, majd vegyük le a
Wokot vagy egy vastag falu serpenyőt nagy láng fölött 1 percig melegítsd elő. Az olajat tedd bele és a serpenyőt vagy a wokot forgasd meg, hogy az olaj befedje a
Ugrás a lap tetejére >>