A szétszedett karfiolt sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd leöntjük az ecetes, fűszeres, olajos vízzel, és érlelődni hagyjuk.
A burgonyát, uborkát, tojást, paprikát, paradicsomot, salátát felszeleteljük, és összekeverjük a petrezselymes tartárral.
A vajjal készült karotta/sárgarépa-főzeléket finom szitán áttörjük és simára keverjük.
A zöldbabot sós vízben megfőzzük, a hagymát, szalonnát megpirítjuk a zsírban, megfűszerezzük, a kelbimbóra öntjük, leöntjük tejföllel. Vajjal bélelt tep
Kelbimbót köménymaggal ízesített sós vízben félpuhára főzzük. Gesztenye gömbölyűbb részét bevagdossuk, és sós vízben félpuhára főzzük. Felolvasztun
A karfiolt szétszedjük, majd megfőzzük. Eközben a felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a tejbe áztatott zsemlét. Belekeverjük a tejfölt, a tojás
Mosd meg a paradicsomokat és tedd a salátástálba. Hígítsd fel a borecetet egy bögrényi vízzel, ízesítsd cukorral és sóval, hogy kellemesen pikáns legyen.
Az uborkákat meghámozzuk, hosszában elfelezzük, kimagozzuk, majd felszeleteljük. Ezután egy tálban összekeverjük a felaprított hagymákat az ecettel, a cukorral
Ugrás a lap tetejére >>