A vékonyan felszeletelt hagymákat vajon megpirítjuk, majd felöntjük a levessel és a borral. Így kb. negyed órát főzzük, majd sózzuk, és a tejfölt is belekeverjük. Végül a
Kivágjuk a káposzta torzsáját, leveleire szedjük, enyhén sós vízben 5 percig előfőzzük, majd leszűrjük. Hagymát vékony karikára vágjuk. Felhevítünk olajat, rádobjuk a fel
Zellert héjában megfőzzük, és melegen meghámozzuk. Ha kihűlt, felszeleteljük. Hagymát felkarikázzuk, gyűrűire szedjük, a vajban elmorzsolt leveskocka hozzáadásával megfon
A máz hozzávalóit keverjük össze az ecet kivételével. Nagy lángon forraljuk 2-3 percig, majd hagyjuk kihűlni. Készítsük el a faszenet a grillsütőben. A sütőtököt vágjuk h
A karfiolt negyedelve, a brokkolit egészben megfőzzük. A paprikát megkenjük olajjal, majd addig grillezzük, amíg héja megfeketedik. Utána nedves konyharuhával beborítjuk,
Zöldbabot összevágjuk, sós vízben puhára főzzük és leszűrjük. Felmelegítjük az olajat, rádobjuk a darabokra tördelt ringlit, finomra vágott petrezselymet és a zúzott fokh
Szalonná felkockázzuk, zsírjára pirítjuk, megfonnyasztjuk benne a hagymát, rádobjuk a zöldborsót, finomra vágott petrezselymet, majd puhára pároljuk. Juhtúrót simára keve
A káposztát legyaluljuk, leforrázzuk, leszűrjük, végül leöntjük az ecetes, fűszeres vízzel, és érlelődni hagyjuk.
Ugrás a lap tetejére >>