A kagylókat
vízben sikáljuk meg. A
mogyoróhagymát aprítsuk fel, a vörös
hagymát vágjuk kockára. A póré
hagymát szeleteljük fel. Hevítsük fel az
olívaolajat, tegyük bele a
hagymákat, a kakukkfüvet és a petrezselymet. Sózzuk,
borsozzuk, majd fedjük le, és kis lángon pároljuk 5 percig. Adjunk hozzá 150 ml
fehérbort, a
curryport és a vizet. F?zzük 15 percig. Egy másik lábosba tegyük bele a kagylókat, öntsük rá a maradék bort, és nagy lángon f?zzük, amíg kinyílnak. A csukottakat dobjuk ki.
A kagylókat a f?z?lével együtt adjuk a zöldségekhez. Öntsük rá a
tejszínt, és melegítsük össze, majd tálaljuk..
El?készület: 30 perc.
F?zési id?: 40 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>