A sárgarépát megtisztítjuk és felkarikázzuk. Párolóedénybe vizet teszünk, megsózzuk, és ecetet teszünk bele. A sárgarépát gőz fölött megpároljuk. A va
Szőlőleveleket enyhén sós vízben leforrázzuk. Kivajazott tűzálló tálat kibélelünk a levelek felével, rátesszük a gombát, fokhagymát, fűszerezzük, olaja
Gomba szárát a fokhagymával és a petrezselyemmel együtt finomra vágjuk. Burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk és lerakjuk egy kiolajozott tűzállót tálba
A gombát felszeleteljük, sós vízben megfőzzük, majd ugyan így megfőzzük a burgonyát is. Összekeverjük őket, megfűszerezzük, és leöntjük a tejfölös ön
Padlizsánokat hosszában kettévágjuk, lobogó, sós vízben előfőzzük. Kiskanállal kivájjuk a magjait és egy kicsit a húsából, ami félreteszünk. 1 ek. olajo
A gombát megpároljuk az olajban, majd hozzáadjuk az ecetet, mártást, fűszereket, és érlelődni hagyjuk.
Paradicsom gömbölyű részéről levágunk 1 cm kalapot, kivájjuk, besózzuk, majd lefelé fordítjuk, hogy a felesleges lé kicsorogjon. Zsemléket langyos tejbe ázt
Pucoljuk meg a zellert, öblítsük át folyó víz alatt, csöpögtessük le és vágjuk karikákra. Ezután facsarjuk rá a citromot, majd pároljuk takarékon háromne
Ugrás a lap tetejére >>