Burgonyapürét készítünk. Tejszínben elkeverjük a tojássárgákat, borsot, szerecsendiót, püréhez adjuk a reszelt sajttal együtt és összedolgozzuk. Kevés s
A burgonyát megfőzzük, felkarikázzuk. A hagymát szintén felkarikázzuk, összekeverjük a burgonyával, és leöntjük az ecetes, fűszeres vízzel, és érlelődni
Pucoljuk meg a krumplit, öblítsük át folyó víz alatt és a megtisztított fokhagymával tegyük sós vízbe. Felfőzéstől számított 50 perc alatt pároljuk puh
A padlizsánt, a hagymát, a paprikát és a paradicsomot a megfelelő módon megtisztítjuk, ha kell kimagozzuk és felkockázzuk. A zellert pedig csíkokra vágjuk. A p
Zucchinit kisujjnyi vastag, hosszú hasábokra vágjuk. Zöldbabot is feldaraboljuk. Fazékban vizet forralunk, 1kk. sót teszünk bele, beledobjuk a zöldbabot, majd 10
Kb. 3 percig főzzük a babot egy lábas lobogó sós vízben. Ha éppen csak megpuhult, akkor csöpögtessük le. A vajat egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel. Pirít
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom