Burgonyapürét készítünk. Tejszínben elkeverjük a tojássárgákat, borsot, szerecsendiót, püréhez adjuk a reszelt sajttal együtt és összedolgozzuk. Kevés s
A burgonyát megfőzzük, felkarikázzuk. A hagymát szintén felkarikázzuk, összekeverjük a burgonyával, és leöntjük az ecetes, fűszeres vízzel, és érlelődni
Pucoljuk meg a krumplit, öblítsük át folyó víz alatt és a megtisztított fokhagymával tegyük sós vízbe. Felfőzéstől számított 50 perc alatt pároljuk puh
A padlizsánt, a hagymát, a paprikát és a paradicsomot a megfelelő módon megtisztítjuk, ha kell kimagozzuk és felkockázzuk. A zellert pedig csíkokra vágjuk. A p
Céklát megtisztítjuk, lereszeljük és a többi hozzávalóval együtt összeturmixoljuk.
A céklát megfőzzük, felkarikázzuk, és leöntjük a fűszeres, ecetes, reszelt tormás vízzel, és lehűtjük.
Zucchinit kisujjnyi vastag, hosszú hasábokra vágjuk. Zöldbabot is feldaraboljuk. Fazékban vizet forralunk, 1kk. sót teszünk bele, beledobjuk a zöldbabot, majd 10
Kb. 3 percig főzzük a babot egy lábas lobogó sós vízben. Ha éppen csak megpuhult, akkor csöpögtessük le. A vajat egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel. Pirít
Ugrás a lap tetejére >>