A paprikákat elfelezzük, kimagozzuk, majd megtöltjük ?ket a sajttal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk ?ket, majd kaporral megszórva kínáljuk.
Els? lépésként készítsük el a vinaigrette- mártást.
1. Tisztítsuk meg a hagymát és vágjuk vékony szeletekre.
2. Mossuk meg a paprikát és vágjuk fel kis kockákra.
3.
A kagylókat a citromos, fokhagymás vízben addig f?zzük, amíg kinyílnak, majd a rosszakat kidobjuk, a kinyílt kagylók héját pedig félretesszük. Eközben egy tálban összekev
A bort és a babérlevelet egy lábosba tesszük, felforraljuk, és addig f?zzük benne a kagylókat, amíg kinyílnak. Ekkor a ki nem nyíltakat kidobjuk, a kinyíltaknak pedig az
Az uborka magjait kikaparjuk, majd felaprózzuk, és egy tálba tesszük. Hozzákeverjük a hagyma és a petrezselyem felét, valamint a paprikát és a chilit, majd sózzuk, borsoz
Els? lépésként az aiolihoz egy mozsárban, egy csipet sóval, borssal összezúzzuk a fokhagymát. Ha krémszer? állagot kaptunk, habarjuk össze a tojássárgájával és folytonos
A bort és a citromlevet egy lábosba töltjük, sózzuk, borsozzuk, majd 10 percre beletesszük a kagylókat. Ezután süt?tálba szedjük ?ket, két kanál vajat rákenünk, majd el?m
Egy tálban összekeverjük a narancslevet 3 ek. olívaolajjal és a mogyoróolajjal, majd sózzuk, borsozzuk. A maradék olajban 2 percig sütjük a kagylókat, majd salátalevéllel
Ugrás a lap tetejére >>