Egy turmixgépbe tesszük a fokhagymát, a paprikát, a köményt és egy kanál olívaolajat, majd az egészet összeturmixoljuk. Ezután hozzáadjuk a maradék olajat, az ecetet, sóz
A finomra vágott metél?hagymát és a felaprózott királyrákot a majonézhez keverjük. Néhány csepp tabascóval és egy kevés Perrins-szósszal ízesítjük. Majd megtöltjük vele a
Els? lépésként keverjük össze az apróra vágott lazacot, a fél fej apróra vágott hagymát, kapribogyót, a lereszelt kemény tojást, a felszeletelt uborkát, egy kanál citroml
Egy tálban összekeverjük a lecsepegtetett babot, az uborkát és a zellert. Egy másik tálban az olívaolajhoz keverjük az ecetet, a fokhagymát, a mustárt, a petrezselymet és
Els? lépésként a szardellát mossuk meg és a gerincét vegyük ki, majd filézzük ki. Ezután kicsit szárítsuk meg és sózzuk ízlés szerint. Öntsünk rá borecetet úgy, hogy elle
Els? lépésként hámozzuk meg a hagymát és vágjuk fel vékony szeletekre. A kagylót tisztítsuk meg és forraljuk addig, amíg ki nem nyílnak. A hagymát kevés olajon fonnyasszu
Medvehagymát apróra vágjuk. Mandulafeny?magot lepirítjuk.
Mandulafeny?magot, olívaolajat, és a csíraolajat tálba tesszük és pépesítjük. Hozzáadjuk a medvehagymát, és pép
A burgonyaszeleteket 4 ek. olajban 10-15 percig sütjük, közben sózzuk. Eközben a fokhagymás, borsos ecetet felforraljuk, és hozzáadjuk a maradék olívaolajat. A burgonyát
Ugrás a lap tetejére >>