Első lépésként a gombafejeket megtisztítjuk, a tönköket levágjuk. Beleforgatjuk őket a lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába, majd forró olajban aranybarnára sütjük
A paradicsomszeleteket megpirítjuk egy kanál olívaolajban. Eközben a kenyereket is megpirítjuk, és bedörzsöljük őket a fokhagymával. Ezután rájuk fektetjük a paradicsomsz
A félbevágott póréhagymákat kevés olívaolajban megpirítjuk, majd egy hőálló tálba tesszük. Az olívaolajat összekeverjük az ecettel, a metélőhagymával, a petrezselyemmel,
A hagymakarikákat és a fokhagymát az olívaolajban negyed óra alatt megsütjük, majd hozzáadjuk a kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk. Eközben a bagettet nyolc szeletre felvágju
Első lépésként a halat és a megtisztított zöldségeket sós vízben megfőzzük. Mikor kihűltek, a halakat szálkátlanítjuk és eltávolítjuk a bőrét, apróra törjük. Az zöldségek
Egy tálban összekeverjük a kagylót, a vöröshagymát, a fokhagymát, két kanál petrezselymet, majd a szegfűszeggel, a szerecsendióval, sóval, borssal ízesítjük. Az egészet n
Első lépésként a mártást készítjük el. Az olívaolajat, borecetet, mézet, sót jól összekeverjük, majd félretesszük. Megmossuk a paradicsomot és felvágjuk vastag szeletekre
Első lépésként ropogósra sütjük a hurkát, majd leitatjuk róla a felesleges zsiradékot. Egy fokpiszkálóra szúrjuk a kenyeret, a hurkakarikát és egy fél piquillo paprikát.
Ugrás a lap tetejére >>