Els? lépésként a megtisztított almát kockára vágjuk és takaréklángon megpároljuk. A párolt almát összetörjük és hozzáadjuk a cukrot. Folytonos keverés mellett, addig páro
Els? lépésként szétmorzsoljuk a rákot. Majd megsózzuk és hozzákeverjük a majonézhez. Ezt a keveréket elkenjük a kenyéren és csíkokra vágott piquillo paprikát teszünk rá.
Els? lépésként a gombát megtisztítjuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, feldaraboljuk. Kevés olajon a fokhagymával átpirítjuk. A pirított kenyérre rátesszük a gombát
Els? lépésként leszedjük a rákok páncélját és lesózzuk. Majd egy kevés olajon megpirítjuk a rák farkát. Mikor pirulni kezdenek, hozzáadjuk a mazsolát és a fehérbort. Ha a
Els? lépésként megtisztítjuk a paradicsomot. Majd félbevágjuk és szétnyomkodjuk. Megsózzuk és meglocsoljuk olívaolajjal. Közben elkészítjük a fürj tükörtojást úgy, hogy a
Els? lépésként a paprikát megtisztítjuk és 4 darabba vágjuk. Majd olívaolajban kisütjük és a felesleges olajat lecsöpögtetjük. Ízlés szerint sózzuk. A pirított kenyérre e
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom