A fokhagymagerezdeket egy jénai aljára rakjuk, ráöntjük az olívaolajat, majd 200 C-on 25 percig sütjük. Ezután meghámozzuk, sózzuk őket, majd szétpasszírozz
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy tálban a sajthoz keverjük a mézet és az ecetet, majd 4 tálra kanalazzuk a masszát. Tálalásig hűtőbe tesszük, majd a sárgarépacsíkokkal díszítve, és k
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A fenyőmagokat az olívaolajban megpirítjuk, majd a pirospaprikával összekeverjük. Eközben a ceruzababot puhára főzzük, a felaprózott hagymát pedig üvegesre p
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A babot sós vízben puhára főzzük, közben a mandulát a vajon megpirítjuk, sózzuk, és hozzáöntjük a citromlevet. A puha ceruzababot is a serpenyőbe tesszük, 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felkarikázott újhagymát és a felaprózott fokhagymát a vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a babot. Újabb 4-5 perc elteltével belekeverjük a paradicsomot és l
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A kolbászt felkockázzuk, a tésztát pedig kinyújtjuk, és 12 kört szaggatunk ki belőle. Mindegyik körre teszünk egy kolbászt, majd behajtogatjuk, és széleit ö
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A bagett szeleteket sütőrácson megpirítjuk, majd mindegyikre fektetünk egy-egy szelet felvágottat. Ezután a fürjtojásokból az olívaolajban tükörtojást kész
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A kolbászt villával néhány helyen megszurkáljuk, majd a borba tesszük, és lefedve forrástól számított 20 percig főzzük. Ezután levesszük a tűzről, de éj
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>