A fokhagymagerezdeket egy jénai aljára rakjuk, ráöntjük az olívaolajat, majd 200 C-on 25 percig sütjük. Ezután meghámozzuk, sózzuk őket, majd szétpasszírozz
Egy tálban a sajthoz keverjük a mézet és az ecetet, majd 4 tálra kanalazzuk a masszát. Tálalásig hűtőbe tesszük, majd a sárgarépacsíkokkal díszítve, és k
A fenyőmagokat az olívaolajban megpirítjuk, majd a pirospaprikával összekeverjük. Eközben a ceruzababot puhára főzzük, a felaprózott hagymát pedig üvegesre p
A babot sós vízben puhára főzzük, közben a mandulát a vajon megpirítjuk, sózzuk, és hozzáöntjük a citromlevet. A puha ceruzababot is a serpenyőbe tesszük,
A felkarikázott újhagymát és a felaprózott fokhagymát a vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a babot. Újabb 4-5 perc elteltével belekeverjük a paradicsomot és l
A kolbászt felkockázzuk, a tésztát pedig kinyújtjuk, és 12 kört szaggatunk ki belőle. Mindegyik körre teszünk egy kolbászt, majd behajtogatjuk, és széleit ö
A bagett szeleteket sütőrácson megpirítjuk, majd mindegyikre fektetünk egy-egy szelet felvágottat. Ezután a fürjtojásokból az olívaolajban tükörtojást kész
A kolbászt villával néhány helyen megszurkáljuk, majd a borba tesszük, és lefedve forrástól számított 20 percig főzzük. Ezután levesszük a tűzről, de éj
Ugrás a lap tetejére >>