A kagylókat lisztbe forgatjuk, majd az olívaolajban kisütjük, sózzuk, borsozzuk ?ket. Közben felöntjük a narancslével, és így forraljuk 2 percig. Végül eloszlatjuk a tány
Egy tálban összekeverjük a citromlevet, az olívaolajat, a fokhagymát és a petrezselymet, majd ebben 20 percig pácoljuk a különválasztott kagylókat és az ikrazsákokat. Ezu
Els? lépésként f?zzük meg a halat, a petrezselymet és a kis darabokra vágott pórét. F?zzük körülbelül 30 percig, f?szerezzük ízlés szerint és a végén sz?rjük le, majd teg
A hagymákat olívaolajban 5 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a paprikát. 10 perc elteltével belekeverjük a paradicsomot és a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, majd 5 perc
A felaprított fokhagymát az olívaolajban fél percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt gombát, és addig sütjük, amíg felveszik az összes olajat. Ekkor még kb. 5 perc
Els? lépésként tisztítsuk meg a rákokat, vegyük le a páncéljukat. A fejüket hagyjuk meg. Olívaolajon futtassuk meg a vékony szeletekre vágott fokhagymát és a cseresznyepa
A paradicsomokat elfelezzük, majd tepsibe tesszük ?ket, és közéjük rakjuk a kakukkfüvet és a fokhagymagerezdeket. Sózzuk, borsozzuk, majd olívaolajat csepegtetünk rá, és
Els? lépésként a szardellákat mossuk meg, vegyük ki a gerincüket és vágjuk le a fejüket. Sózzuk ízlés szerint. Futtassuk meg a finomra vágott fokhagymát és a cseresznyepa
Ugrás a lap tetejére >>