Az éleszt?t összekeverjük 5 dkg liszttel és a vízzel, és 10 percet lefedve állni hagyjuk. Ezután összegyúrjuk a maradék liszttel, a sóval és az olívaolajjal, és addig kel
A chorizót a forró olívaolajban fél percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, és így még 2 percig pirítjuk. Ezután fogvájóra t?zünk egy-egy szelet paprikát, kolbászt, és
A krumplit sós vízben puhára f?zzük, majd felkockázzuk. A hagymát, a paprikát és a paradicsomot az olívaolajon 5 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a kolbászt. Újabb 5 perc
A hagymát az olívaolajban megpároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, és a húst is. Kb. 5-10 perccel kés?bb belekeverjük a citrom reszelt héját, felöntjük a citromlével, m
A kétféle köményt zsiradék nélkül addig pirítjuk, amíg pattogni kezdenek, majd h?lni hagyjuk ?ket. Ezután az olajbogyókhoz keverjük a citrushéjakat, a köményeket, a fahéj
Els? lépésként süssük meg a kolbászt egy kevés olajon, és vágjuk apró kockákra. Ezután a hagymát, szintén kevés olajon fonnyasszuk meg. Majd adjuk hozzá a finomra vágott
A vaj és az olívaolaj keverékében kb. 5 percig pirítjuk a csiperkét és a fokhagymát, majd felöntjük a citromlével, sóval, borssal ízesítjük és megszórjuk a felaprított ch
Mandulafeny?t lepirítjuk, fokhagymát durvára vágjuk. Bazsalikom és petrezselyem leveleket letépkedjük. Petrezselymet, bazsalikomot, fokhagymát, mandulafeny?magot és az ol
Ugrás a lap tetejére >>