A babot a babérleveles vízben puhára f?zzük, majd lesz?rjük, a babérlevelet kidobjuk. Eközben egy tálban összekeverjük az olívaolajat a mézzel, az ecettel és a mustárral.
A sonkát felcsíkozzuk, a kolbászt felkockázzuk. A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, és felöntjük a borral. Amint az alko
Egy tálban összekeverjük az ecetet, a fokhagymát, a chilit, a pirospaprikát és az olívaolajat, majd éjszakára ebbe pácoljuk a csirkehúst. Másnap kiszedjük a pácból, és 10
Egy tálban pácot készítünk a hagymákból, a citrom levéb?l és héjából, a f?szerekb?l, az ecetb?l és az olívaolajból, majd ebben pácoljuk egy éjszakán keresztül a bárányhús
A paprikát 5 percig forró vízben blansírozzuk, majd szárazra töröljük, és felcsíkozzuk. A felszeletelt tojás tányérokra rakjuk, és rászórjuk a paprikát. Egy tálban összek
A hagymát és a paprikákat a felhevített olajban kb. 5 percig pároljuk, ekkor adjuk hozzá a paradicsomot. Felforraljuk, majd félretesszük, de melegen tartjuk. Nagyon kevés
Mozsárban a fokhagymát mandulafeny?maggal, sóval és bazsalikomlevéllel addig törjük, míg krémes masszát nem kapunk.
Sajtot is beledolgozzuk, és az olívaolajat is belekev
Els? lépésként a hagymát hámozzuk meg. Ezután 1 és fél dl olívaolajban pároljuk üvegesre. A sárgarépát tisztítsuk meg, és vágjuk vékony karikákra. Majd távolítsuk el a fa
Ugrás a lap tetejére >>