Els? lépésként a hagymát üvegesre pároljuk a vajjal együtt. Adjunk hozzá egy kanál lisztet. Ha már pirulni kezd, öntsük hozzá a meleg tejet. Addig keverjük, amíg s?r? nem
Egy tálban 20 dkg liszthez keverjünk 5 dkg vajat, a sót, a vizet és a citromlevet, majd cipót formázunk bel?le, és negyed órát állni hagyjuk. Eközben 15 dkg vajat 2 zsírp
A vöröshagymát és két felaprózott fokhagymát két kanál olívaolajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a babot és a paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, és kb. 5 perc elteltével bel
Els? lépésként a garnélát megtisztítjuk a páncéljától és megf?zzük.
Utána megmossuk a spárgát és sós, cukros vízben 15 percig f?zzük. Vigyázzunk arra, hogy a spárgafejek
Els? lépésként a babot leáztatjuk körülbelül egy napig. Utána lesz?rjük és lehámozzuk a babszemek héját. Összekeverjük a kenyérbéllel és a tojásokkal. Sózzuk ízlés szerin
Els? lépésként tegyük fel f?ne a langusztinát. Még miel?tt a víz forrni kezdene, vegyük ki a langusztinákat, majd körülbelül 5 percre sós, jeges vízbe áztatjuk ?ket. A zö
Els? lépésként a tojást felverjük. Sózzuk ízlés szerint. A sajtot befedjük egy szelet sonkával úgy, hogy kocka alakot kapjunk. A kockákat besamel rétegre fektetjük, majd
Egy m?anyag pálcára felszúrunk egy gyöngyhagymát, két zöld chilipaprikát, egy szardellafilét és végül egy zöld olajbogyót.
Ugrás a lap tetejére >>