» 120 g köles » 300 g lila burgonya » 120 g jeruzsálemi articsóka » 50 g főtt zöldbab » 100 g vegyes sárga és piros színű fürtös paradicsom » 3 db főtt tojás, negyedekbe vágva » 20 g mag nélküli fekete olajbogyó, félbevágva » 2 gerezd zúzott fokhagyma » 1 ek. nagyon finom kapribogyó, leszűrve » 2 fej finomra vágott gyöngyhagyma » dresszing: » 4 ek. fehérborecet » 125 ml olívaolaj » 50 g pirított fenyőmag » 2 ek. finomra vágott, friss oregánó » 2 ek. finomra vágott snidling
A dresszinghez való anyagokat keverjük össze, takarjuk le, és tegyük félre. A kölest tegyük edénybe, és öntsük fel vízzel, hogy ellepje. Fedjük le, és hagyjuk 10-15 percig lefedve. Szűrjük le, és töröljük szárazra egy ruhával.
A krumplit főzzük meg héjában 15-20 percig, szűrjük le, és hagyjuk addig hűlni, amíg meghámozhatjuk. Vágjuk 5 mm-es szeletekre. Keverjük össze az összes anyagot egy tálba, öntsük rá a dresszinget, és keverjük össze.
Elkészítési idő: 45 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom