A hagymakarikákat és a fokhagymát az olívaolajban negyed óra alatt megsütjük, majd hozzáadjuk a kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk. Eközben a bagettet nyolc szeletre felvágju
Els? lépésként a halat és a megtisztított zöldségeket sós vízben megf?zzük. Mikor kih?ltek, a halakat szálkátlanítjuk és eltávolítjuk a b?rét, apróra törjük. Az zöldségek
Egy tálban összekeverjük a kagylót, a vöröshagymát, a fokhagymát, két kanál petrezselymet, majd a szegf?szeggel, a szerecsendióval, sóval, borssal ízesítjük. Az egészet n
Els? lépésként a mártást készítjük el. Az olívaolajat, borecetet, mézet, sót jól összekeverjük, majd félretesszük. Megmossuk a paradicsomot és felvágjuk vastag szeletekre
Els? lépésként ropogósra sütjük a hurkát, majd leitatjuk róla a felesleges zsiradékot. Egy fokpiszkálóra szúrjuk a kenyeret, a hurkakarikát és egy fél piquillo paprikát.
Els? lépésként jól dolgozzuk össze a húst, zsemlemorzsát, a felvert tojásokat, a finomra vágott fokhagymát, petrezselymet és a tejet. F?szerezzük ízlés szerint és hagyjuk
A szezámmagot és a köményt zsiradék nélkül megpirítjuk, majd félretesszük. Egy tálban az olívaolajhoz keverjük a citromlevet, a mentát, a kakukkfüvet, a hagymát, majd sóz
Els? lépésként a bort addig f?zzük, amíg habosodni nem kezd. Ha el kezd s?r?södni, tegyük félre. Ezután a kacsamájat felvágjuk vékony szeletekre és mindkét oldalukat meg
Ugrás a lap tetejére >>