A hagymakarikákat és a fokhagymát az olívaolajban negyed óra alatt megsütjük, majd hozzáadjuk a kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk. Eközben a bagettet nyolc szelet
Első lépésként a halat és a megtisztított zöldségeket sós vízben megfőzzük. Mikor kihűltek, a halakat szálkátlanítjuk és eltávolítjuk a bőrét, aprór
Egy tálban összekeverjük a kagylót, a vöröshagymát, a fokhagymát, két kanál petrezselymet, majd a szegfűszeggel, a szerecsendióval, sóval, borssal ízesítj
Első lépésként a mártást készítjük el. Az olívaolajat, borecetet, mézet, sót jól összekeverjük, majd félretesszük. Megmossuk a paradicsomot és felvágju
Első lépésként ropogósra sütjük a hurkát, majd leitatjuk róla a felesleges zsiradékot. Egy fokpiszkálóra szúrjuk a kenyeret, a hurkakarikát és egy fél piq
Első lépésként jól dolgozzuk össze a húst, zsemlemorzsát, a felvert tojásokat, a finomra vágott fokhagymát, petrezselymet és a tejet. Fűszerezzük ízlés sz
A szezámmagot és a köményt zsiradék nélkül megpirítjuk, majd félretesszük. Egy tálban az olívaolajhoz keverjük a citromlevet, a mentát, a kakukkfüvet, a ha
Első lépésként a bort addig főzzük, amíg habosodni nem kezd. Ha el kezd sűrűsödni, tegyük félre. Ezután a kacsamájat felvágjuk vékony szeletekre és mind
Ugrás a lap tetejére >>