A hagymákat az olívaolajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a babérlevelet. 5 perc elteltével felöntjük a borpárlattal, sózzuk, borsozzuk, a pirospaprikával
Az articsóka felesleges részeit eltávolítjuk, majd felöntjük vízzel, és forrás után még fél órát f?zzük. Eközben a halfilét sózzuk, borsozzuk, citromlevet folyatunk rá, é
Els? lépésként hámozzuk meg a krumplikat és karalábévájóval vájjuk ki a belsejét. Ezután vajazzunk ki egy serpeny?t, rakjuk bele a krumplikat, öntsük rá a hallevet úgy, h
Els? lépésként a kagylókat megtisztítjuk. Er?s t?zön megfuttatjuk és hozzáöntjük a fehérbort. Mikor elf?tte a levét, hozzáöntünk egy kis vizet, sózzuk ízlés szerint és 2
Els? lépésként vágjuk finomra a babérlevelet, fokhagymát és a hagymát, majd kevés olajon fonnyasszuk meg. Ha már látjuk hogy pirulni kezd, adjuk hozzá a kagylót, pirospap
Els? lépésként a kagylókat megmossuk és a héját alaposan megtisztítjuk. Er?s t?zön megfuttatjuk és ráöntjük a fehérbort. Közben ha elf?tte a levét, pótoljuk egy pohár víz
Els? lépésként a királyrákokat, a megtisztított és leszárított salátalevelet, és az apróra tépkedett f?tt sonkát összekeverjük a majonézzel. A pirított kenyeret háromszög
Els? lépésként a krumplit meghámozzuk és felszeljük. B? olajban kisütjük és ízlés szerint sózzuk. A tojásokat felverjük és összekeverjük a sült krumplival. Sózzuk. Az apr
Ugrás a lap tetejére >>