Az összepréselt fokhagymát és a felaprózott hagymát egy kanál olívaolajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a köményt, a babot, és további 5 percig pirítjuk. Ezután belekever
A fokhagymát barnára sütjük az olajban, majd kivesszük, és helyére rakjuk az átlósan felszeletelt cukkiniszeleteket. Puhára pároljuk, majd egy tálba tesszük. Ráöntjük a c
Egy tálban összekeverjük a bort, az olívaolajat, a narancslevet és a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, majd ebben pácoljuk a húst egy éjszakán keresztül. Másnap a húst a gyö
A narancsok héját lereszeljük, félretesszük, húsukat pedig felszeleteljük. Egy salátástálban összekeverjük a narancsot, az édesköményt, a hagymát, narancsok levét, az olí
Egy tálban összekeverjük az olívaolajat, az ecetet, a petrezselymet, a chiliket és a cukrot, majd hűtőbe tesszük. A kagylókat a vízben addig főzzük, amíg kinyílnak, a ki
A karfiol rózsákat sós vízben kb. 5 percig főzzük. Eközben egy tálban a liszthez keverjük a tejet, a tojást és egy tk. sót. Ebbe mártjuk a karfiolt, majd forró olajban me
Egy tálban összekeverjük az ecetet, a fokhagymát, a chilit és a petrezselymet, majd ebben pácoljuk egy órát a szardíniát. Ezután lecsepegtetjük, és sós, borsos lisztbe fo
A halat 2 napig vízben áztatjuk úgy, hogy naponta háromszor kicseréljük a vizét. Ezután csíkokra vágjuk, majd az először felforralt, majd lehűtött tejjel felöntjük, és eg
Ugrás a lap tetejére >>