Els? lépésként f?zzük meg a halat, a petrezselymet és a kis darabokra vágott pórét. F?zzük körülbelül 30 percig, f?szerezzük ízlés szerint és a végén sz?rjük le, majd teg
A hagymákat olívaolajban 5 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a paprikát. 10 perc elteltével belekeverjük a paradicsomot és a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, majd 5 perc
A felaprított fokhagymát az olívaolajban fél percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt gombát, és addig sütjük, amíg felveszik az összes olajat. Ekkor még kb. 5 perc
Els? lépésként tisztítsuk meg a rákokat, vegyük le a páncéljukat. A fejüket hagyjuk meg. Olívaolajon futtassuk meg a vékony szeletekre vágott fokhagymát és a cseresznyepa
A paradicsomokat elfelezzük, majd tepsibe tesszük ?ket, és közéjük rakjuk a kakukkfüvet és a fokhagymagerezdeket. Sózzuk, borsozzuk, majd olívaolajat csepegtetünk rá, és
Els? lépésként a szardellákat mossuk meg, vegyük ki a gerincüket és vágjuk le a fejüket. Sózzuk ízlés szerint. Futtassuk meg a finomra vágott fokhagymát és a cseresznyepa
Els? lépésként a fokhagymát, a finomra vágott hagymát, a cseresznyepaprikát kevés olajon, takaréklángon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott piros és zöld
Els? lépésként a krumplit megf?zzük és kis kockákra vágjuk. A sárgarépát is meghámozzuk, megf?zzük és apró kockákra szeleteljük. A piros paprikát és a zöldborsót is kis k
Ugrás a lap tetejére >>