A chorizót a forró olívaolajban fél percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, és így még 2 percig pirítjuk. Ezután fogvájóra tűzünk egy-egy szelet paprikát, kolbászt, és
A krumplit sós vízben puhára főzzük, majd felkockázzuk. A hagymát, a paprikát és a paradicsomot az olívaolajon 5 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a kolbászt. Újabb 5 perc
A hagymát az olívaolajban megpároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, és a húst is. Kb. 5-10 perccel később belekeverjük a citrom reszelt héját, felöntjük a citromlével, m
A kétféle köményt zsiradék nélkül addig pirítjuk, amíg pattogni kezdenek, majd hűlni hagyjuk őket. Ezután az olajbogyókhoz keverjük a citrushéjakat, a köményeket, a fahéj
Első lépésként süssük meg a kolbászt egy kevés olajon, és vágjuk apró kockákra. Ezután a hagymát, szintén kevés olajon fonnyasszuk meg. Majd adjuk hozzá a finomra vágott
A vaj és az olívaolaj keverékében kb. 5 percig pirítjuk a csiperkét és a fokhagymát, majd felöntjük a citromlével, sóval, borssal ízesítjük és megszórjuk a felaprított ch
Első lépésként vágjuk fel kis darabokra a csirkemellet. Daráljuk össze a sonkával együtt. Fonnyasszuk meg a felvágott hagymát. Adjunk hozzá egy kanál lisztet és a darált
A hagymát az olívaolajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, és a feldarabolt májat. 2-3 percig pirítjuk, majd tálakra tesszük. Ezután a sherryt a serpenyőbe öntjü
Ugrás a lap tetejére >>