Első lépésként a gombát tisztítsuk meg és vágjuk fel hosszúkás csíkokra. Vegyünk elő egy serpenyőt és enyhe tűzön, kevés olajon pirítsuk meg a vékony
Első lépésként a borjúszeleteket szórjuk meg egy kis sóval, borssal és forró olajon, roston süssük át. Tisztítsuk meg a laskagombát és egy kevés olajon gr
A burgonyát sós vízben puhára főzzük. Eközben egy tálban 5 ek. olívaolajhoz keverjük az ecetet, a pestot, a paprikát és a borsot, majd tetszés szerint sózzu
Egy turmixgépbe tesszük a fenyőmagot, a fokhagymát, az olívaolajat, a citromlevet, a vizet és a petrezselymet, majd az egészet összeturmixoljuk. Sózzuk, borsozzu
Leturmixoljuk a koriandert, a fokhagymát, a paradicsompürét, a citrom levét és héját, a cukrot és a köményt, majd hozzákeverjük az olívaolajat, és az egész
A burgonyát kb. fél óra alatt puhára pároljuk, majd mindegyiket egy-egy sonkába csavarjuk. Az olívaolajat egy tepsibe töltjük, majd rátesszük a burgonyákat,
A felkockázott krumplit összekeverjük az ecettel, sózzuk, borsozzuk, majd ha teljesen kihűlt, hozzáadjuk a majonézt, a tojást és a hagymát is. A salátát elosz
A fokhagymagerezdeket egy jénai aljára rakjuk, ráöntjük az olívaolajat, majd 200 C-on 25 percig sütjük. Ezután meghámozzuk, sózzuk őket, majd szétpasszírozz
Ugrás a lap tetejére >>