Egy tálban a sajthoz keverjük a mézet és az ecetet, majd 4 tálra kanalazzuk a masszát. Tálalásig hűtőbe tesszük, majd a sárgarépacsíkokkal díszítve, és kevés sheryvel meg
A fenyőmagokat az olívaolajban megpirítjuk, majd a pirospaprikával összekeverjük. Eközben a ceruzababot puhára főzzük, a felaprózott hagymát pedig üvegesre pirítjuk, és h
A babot sós vízben puhára főzzük, közben a mandulát a vajon megpirítjuk, sózzuk, és hozzáöntjük a citromlevet. A puha ceruzababot is a serpenyőbe tesszük, az egészet össz
A felkarikázott újhagymát és a felaprózott fokhagymát a vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a babot. Újabb 4-5 perc elteltével belekeverjük a paradicsomot és levét, a feny
A kolbászt felkockázzuk, a tésztát pedig kinyújtjuk, és 12 kört szaggatunk ki belőle. Mindegyik körre teszünk egy kolbászt, majd behajtogatjuk, és széleit összenyomkodjuk
A bagett szeleteket sütőrácson megpirítjuk, majd mindegyikre fektetünk egy-egy szelet felvágottat. Ezután a fürjtojásokból az olívaolajban tükörtojást készítünk, majd eze
A kolbászt villával néhány helyen megszurkáljuk, majd a borba tesszük, és lefedve forrástól számított 20 percig főzzük. Ezután levesszük a tűzről, de éjszakára a borban h
Az élesztőt összekeverjük 5 dkg liszttel és a vízzel, és 10 percet lefedve állni hagyjuk. Ezután összegyúrjuk a maradék liszttel, a sóval és az olívaolajjal, és addig kel
Ugrás a lap tetejére >>