Els? lépésként a szardellát mossuk meg és a gerincét vegyük ki, majd filézzük ki. Ezután kicsit szárítsuk meg és sózzuk ízlés szerint. Öntsünk rá borecetet úgy, hogy elle
Els? lépésként hámozzuk meg a hagymát és vágjuk fel vékony szeletekre. A kagylót tisztítsuk meg és forraljuk addig, amíg ki nem nyílnak. A hagymát kevés olajon fonnyasszu
A burgonyaszeleteket 4 ek. olajban 10-15 percig sütjük, közben sózzuk. Eközben a fokhagymás, borsos ecetet felforraljuk, és hozzáadjuk a maradék olívaolajat. A burgonyát
Els? lépésként verjünk fel egy tojást, sózzuk meg és a serpeny? egyik felére tegyünk egy-egy szelet sonkát és sajtot, majd üssük rá a tojás másik felét. Kevés olajon, köz
Egy tálban összekeverjük az olívaolajat a citrom levével és héjával, a fokhagymával, a petrezselyemmel és a f?szerkeverékkel, majd ízléa szerint sózzuk, borsozzuk. Ebbe p
Els? lépésként a zsemlét félbevágjuk és megkenjük az egyik felét majonézzel. Rátesszük a megtisztított és megszárított salátalevelet, egy pár szelet kemény tojást, csíkok
Els? lépésként a tintahalakt megtisztítjuk és fél cm-es karikákra vágjuk. A karikákat ízlés szerint megsózzuk és hallisztbe forgatjuk ?ket. Majd forró olajban kisütjük, é
Els? lépésként a f?tt tojást meghámozzuk és lereszeljük. A paradicsomot megtisztítjuk, kimagozzuk és felszeleteljük kis darabokra. A salátát is megtisztítjuk, megszárítju
Ugrás a lap tetejére >>