A húst nagyobb kockákra daraboljuk, a
paprikát karikákra,
sárgarépát hosszában 4felé vágjuk, 4cm hosszúra, de lehet karikára is. Minden alapanyagot, fűszert beleteszünk a cserépedénybe, félig felöntjük
vízzel, megkeverjük és 180 fokon 2.5 óráig lefedve sütőbe rakjuk. Félúton megkeverjük.
A 2.5 óra leteltével kis
parmezánt reszelünk rá és 1dl
tejszínnel sűrítjük. Óvatosan megkeverjük, 10 percig állni hagyjuk tálalás előtt. Nokedlivel szolgáljuk fel, ha lehet, ne a boltban vásárolható kis méretűvel, hanem SK készített, 3x nagyobbra szaggatott '
vajdasági' nokedlivel, melynek elkészítéséhez NEM használunk
tojást.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>