A bélszínből vágj ujjnyi vastag szeleteket, és tedd a hűtőbe. Készítsd el a ragut. Fonnyaszd meg a felaprított vöröshagymát kis zsiradékon. Szórd meg piros
A hússzeleteket mindkét felét 2-3 percig sütjük az olajban, majd hozzáadjuk a borsot, és néhány percig így pároljuk. Eközben a kukoricát 10 percig sütjük k
A meghámozott burgonyát vékonyan .elszeleteljük. A kiRama margarinozott tűzálló tálba rétegesen beletesszük a burgonyát, sóval megszórjuk. A tojássárgájá
A bélszínt vágjuk 4 egyforma szeletre, a szeletek 2,5 cm vastagok legyenek. Sózzuk, borsozzuk őket, majd forró zsírban mindkét oldalukat hirtelen süssük át. Ve
Ideális esetben a húst véresre vagy közepesen süssük meg, mert így marad szaftos az íze. Helyezzük speciális stektálcára, és rakjuk a fűszereket mellé.
A húst vágjuk fel 8 szeletere, tenyerünkkel lapítsuk kicsit le, sózzuk és borsozzuk. A gombát tisztítsuk meg, vágjuk vékony szeletekre, és pirítsuk meg a hagy
A kenyérszeleteket a vaj felén megpirítjuk, majd félretesszük. Ugyanebben a serpenyőben 4-6 percig sütjük a bélszínt, majd a pirított kenyerekre tesszük. A t
A szilvákat megmossuk, magjukat eltávolítjuk, majd a mag helyére teszünk egy-egy megmosott, elfelezett ringlót. Ezután ezeket begöngyöljük a szalonnákba. Fogpi
Ugrás a lap tetejére >>