A húst megtisztítjuk, majd kis kockákra vágjuk. Ezután leforrázzuk, leöblítjük, majd lecsepegtetjük róla a vizet. Az apróra vágott hagymát az olajban megpir
A húst megtisztítjuk, felszeleteljük, sóval, borssal, szegfűborssal bedörzsöljük, majd olajban kisütjük. Eközben a hagymát megpirítjuk, majd ezt a fokhagymá
A hagymát zsíron megdinszteljük, amikor már üveges, beletesszük a húst, a fűszereket. Kb. 15 perccel a pörkölt elkészülése előtt beletesszük a piros paprik
A húst vágjuk darabokra. A zsírban pirítsuk meg a finomra vágott hagymát, szórjuk meg pirospaprikával, tegyük bele a húst, keverjük össze, majd adjuk hozzá a
A húsdarálón daráljuk át a sertéshúst, a marhahúst, és a szalonnát. A fokhagymát aprítsuk finomra. Keverjük össze a többi hozzávalót a darált hússal,
A tojások sárgáját felverjük, a szarvasgombát 4 felé osztjuk. A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, tojásba, majd zsemlemorzsába mártjuk. A vajat megolvasztju
a hozzávalókat öszeontjuk megfözük külön a rizst és a bolonyai hust majd össze keverjük tepsibe öntjuk és megsükjük kb 5 perc és a tetejére sajt tejföl
Keverjük össze a citromlevet, a snidlinget, a fokhagymát és 60 ml olajat. Sózzuk meg. A rukkolát, a bazsalikomot, a paradicsomot és a bazsalikomot is keverjük ös
Ugrás a lap tetejére >>