» 400 g rizottórizs » 300 g vékony szeletekre vágott gomba » 100 g morzsolt fetasajt » 1 l forró csirke- vagy zöldségalaplé » 60 ml extraszűz olívaolaj » 1 finomra vágott hagyma » 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva » 1 csomó, rövid darabokra vágott spárga » 2 evőkanál finomra vágott petrezselyem » frissen őrölt fekete bors
Pároljuk puhára az olajon a fokhagymát és a hagymát 3 perc alatt. Adjuk hozzá a rizst és a gombát, majd állandó kevergetés mellett főzzük 2 percig. Öntsük fel az alaplével, és kevergetve főzzük, amíg a rizs felszívja a levet. Adjuk hozzá a spárgát, és addig főzzük, amíg a spárga puha lesz. kb. 15-18 perc. Keverjük hozzá a fetasajtot és a petrezselymet. Szórjuk meg frissen őrölt borssal, majd melegen tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom