A szalonnát ropogósra sütjük, lecsöpögtetjük. A salátaöntetet és a mustárt elkeverjük. A salátaleveleket megmossuk és lecsöpögtetjük. A sajtot szeletekre vágjuk, a toast
A felkockázott padlizsánt olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát, az összepréselt fokhagymát és a felszeletelt zellert. 5 perc elteltével beletesszük a
Elkészítés: A megmosott salátaleveleket leszárítjuk, a paradicsomokat felkarikázzuk, a szalonnát zsiradék nélkül ropogósra pirítjuk, lecsöpögtetjük. A toast kenyereket ar
Öblítsük át folyó víz alatt a salátaleveleket és csöpögtessük le.
A húst fűszerzzük sóval, valamint borssal és olívaolajon pirítsuk meg mindkét oldalát aranybarnára.
A
Egy grillsütőben pirítsuk meg 4 kenyér mindkét oldalát és a másik négy kenyérnek csak az egyik felét.
Vajazzuk meg azokat a szeleteket, melyeknek mindkét oldalát megpir
Egy tálban a húshoz keverjük felaprózott petrezselymet, a joghurtot, a mustárt és a sót, majd fasírtokat csinálunk belőle. A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, és e
A kétféle túrót összetörjük, és összekeverjük. A hagymát felaprítjuk, majd a többi hozzávalóval együtt a belekeverjük a túróba.
A halat megfőzzük, szálkáit és gerincét eltávolítjuk, majd kis darabokra vágjuk. A paradicsomot és paprikát szeletekre vágjuk, és megpároljuk. A tojást elkeverjük a tejsz
Ugrás a lap tetejére >>