A húsokat vajon átsütjük, sózzuk, borsozzuk. A tésztát kibéleljük a tészta egy részével, rátesszük a húst rétegekben, majd befedjük a maradék tésztáva
A felszeletelt gombát vajon megpároljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Eközben a kenyérszeleteket megpirítjuk, majd rárakjuk a gombát. Kevés citromlevet csepegtetünk
A kenyérszeleteket megvajazzuk. A húst és a gyümölcsöket nagyon vékony szeletekre vágjuk, majd a kenyérre tesszük. Reszelt sajtot szórunk rá.
Ízlés szerint
Hagymát finomra kockázzuk vagy csíkokra vágjuk, rátesszük a kenyérre, Worcester-szósszal ízesítjük és apróra vágott petrezselyemmel szórjuk meg.
A vöröshagymát megpucoljuk, felaprózzuk, majd olajon addig pirítjuk, amíg üveges nem lesz. Ekkor rászórjuk a pirospaprikát és a sót. A krumplit meghámozzuk,
A főtt krumplit meghámozzuk, lereszeljük, majd a paradicsomos halat hozzáadjuk. A citromlevet, a héját, az összepréselt fokhagymát hozzákeverjük, majd a borssa
A cukkinit és a répát karikázzuk fel, a spenótot pedig öblítsük át, majd csöpögtessük le. Ezután sós lobogó vízben külön pároljuk puhára a zöldségek
A combból levágunk 8 szeletet, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd alufóliára tesszük, úgy, hogy a szélei fedjék egymást. A maradék húst finomra daráljuk,
Ugrás a lap tetejére >>