A húsokat vajon átsütjük, sózzuk, borsozzuk. A tésztát kibéleljük a tészta egy részével, rátesszük a húst rétegekben, majd befedjük a maradék tésztáva
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felszeletelt gombát vajon megpároljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Eközben a kenyérszeleteket megpirítjuk, majd rárakjuk a gombát. Kevés citromlevet csepegtetünk 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A kenyérszeleteket megvajazzuk. A húst és a gyümölcsöket nagyon vékony szeletekre vágjuk, majd a kenyérre tesszük. Reszelt sajtot szórunk rá.
Ízlés szerint
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Hagymát finomra kockázzuk vagy csíkokra vágjuk, rátesszük a kenyérre, Worcester-szósszal ízesítjük és apróra vágott petrezselyemmel szórjuk meg. 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A vöröshagymát megpucoljuk, felaprózzuk, majd olajon addig pirítjuk, amíg üveges nem lesz. Ekkor rászórjuk a pirospaprikát és a sót. A krumplit meghámozzuk, 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A főtt krumplit meghámozzuk, lereszeljük, majd a paradicsomos halat hozzáadjuk. A citromlevet, a héját, az összepréselt fokhagymát hozzákeverjük, majd a borssa
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A cukkinit és a répát karikázzuk fel, a spenótot pedig öblítsük át, majd csöpögtessük le. Ezután sós lobogó vízben külön pároljuk puhára a zöldségek
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A combból levágunk 8 szeletet, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd alufóliára tesszük, úgy, hogy a szélei fedjék egymást. A maradék húst finomra daráljuk, 
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>