30 dkg főtt, vagy sült húst ledarálunk, összekeverjük 6 dkg bechamel mártással, jól lepasszírozzuk, majd 6 dg vajjal, 1 dl tejszínnel, sóval, borssal, konyakkal simára ke
A húst és a hagymát apróra vágjuk, hozzáadjuk a tojást, majd megfűszerezzük. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy tűzálló tál aljába terítjük. Rátesszük a sertéshál
A kacsáról leszedjük a bőrt, vigyázva, nehogy elszakadjon. A húst lefejtjük a csontról, majd 2/3 részét finomra daráljuk. Utána összeturmixoljuk a besamellel, tojással, b
A húst finomra daráljuk. A póréhagymát felaprítjuk, majd összekeverjük a hússal, tojássárgájával és a felvert tojásfehérjével. Megfűszerezzük, és hozzáöntjük a bort.
A
Elkészítés: A túrót és a tejfölt simára kavarjuk. A kenyér szeleteket félbe vágjuk és mindegyiket megkenjük a túrókrémmel, majd egyet-egyet egymásra helyezünk. A megtiszt
A főtt tojások sárgáját eltávolítjuk, és összekeverjük a tejbe áztatott zsemlével. Ebből lesz a töltelék. Ehhez keverjük továbbá a fűszereket, halat, mustárt, tejfölt, va
Felszeleteljük a kenyeret, vajazzuk, sózzuk. A tojást karikákra vágjuk, és feldíszítjük vele a szendvicseket. A kaviárt egyenletesen elosztva a tojás szeletek tetejére he
Lásd a kaszinótojásnál, csak ebbe kaviárt is teszünk
Ugrás a lap tetejére >>