A madár húsát felcsíkozzuk, sóval, borssal ízesítjük, és rálocsoljuk a bort. Két órát állni hagyjuk.
A diót megpirítjuk, a sertés- vagy borjúhúst a szalonnával együtt fi
A combot, szalonnát és a májat megabáljuk, majd finomra daráljuk. A hagymát felaprítjuk, megpirítjuk, és a húshoz adjuk. Sózzuk, borsozzuk, és 2 l alaplét keverünk hozzá.
Egy serpenyőbe kanalazok kb. 5 dkg vajat. Felforrósítom, majd hozzádobom a csirkemájat. Kb. 3-4 percig sütöm. Aztán fogom, és a májat a turmixgépbe kanalazom. A serpenyőt
A vajat egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük a tejfölt és az összes fűszert. A főtt krumplit meghámozzuk, lereszeljük, majd ezt is a vajhoz adjuk, és alaposan elkeverjük
Egy serpenyőben az olajon pirítsuk meg a felkockázott hagymát, adjuk hozzá a fűszereket és a 4 dl meleg vízben oldott élesztőt. Forraljuk fel, majd rakjuk bele a zabpelyh
A zabpelyhet zsiradék nélkül megpirítjuk, majd annyi vizet öntünk hozzá, amitől megdagad.
A wokban felforrósítjuk az olajat, majd rátesszük a felaprított hagymát, megfűs
A túrót összetörjük, majd hozzákeverjük a vajat, a tejfölt. A tárkonyt és a hagymát felaprózzuk, majd ezt is a túróhoz keverjük. Ezután sózzuk, paprikával ízesítjük, majd
A piros paprikákat kettévágjuk, magját kiszedjük, olajat kenünk rá, majd 10-15 percig grillezük. Amikor héja már fekete, kivesszük, nedves konyharuhát teszünk rá, majd am
Ugrás a lap tetejére >>