Megpuhított Rama margarint összekeverjük a felaprított füvekkel, megf?szerezzük Worcester-szósszal és citromlével, majd a kenyérszeletekre kenjük.
Fehérboros, hagymás pácot készítünk, és ebbe rakjuk a lesózott halfilét, majd pároljuk meg. Készítsünk rántást 2.5 dkg lisztb?l, 2 dkg vajból, ezt öntsük fel 1 dl tejjel,
Vágjuk apró darabokra a májat, a hagyma karikákat zsírban pirítsuk meg, adjuk hozzá a májat, sózzuk, borsozzuk, tegyük bele a babérlevelet és pároljuk meg. Párolás után
Rántást készítünk 2 dkg lisztb?l és 2 dkg vajból, 1.5 dl tejjel felhígítjuk, jól összef?zzük, majd leh?tjük. A f?tt, feldarabolt sonkát a rántásba keverjük, és lepasszír
A fokhagymát összezúzzuk, a hússal és a többi hozzávalóval elkeverjük, majd puhára pirítjuk.
Kenyérszeletre kenjük, és sajtot szórunk rá.
Ízlés szerint süt?ben pár per
A f?tt krumplit és a vöröshagymát meghámozzuk, a kolbász b?rét lehúzzuk, majd az egészet ledaráljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd beletesszük a sajtot és a tejfölt is. A szend
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd megvárjuk, amíg megdermed. Ekkor hozzákeverjük a túrót, a felaprózott hagymát, a tejfölt, sózzuk, borsozzuk. A h?t?ben
A kétféle túrót összetörjük, és összekeverjük a tejfölel és a vajjal. Beleforgatjuk a felaprított hagymát és a pirospaprikát. Sóval és köménymaggal ízesítjük.
Ugrás a lap tetejére >>